Разследващите имат сериозни доказателства срещу задържания   Стана ясно кой е

...
Разследващите имат сериозни доказателства срещу задържания
  Стана ясно кой е
Коментари Харесай

Вижте кой е Царят на бЕлото в Созопол, полицаите го закопчаха

Разследващите имат съществени доказателства против арестувания

 

Стана ясно кой е оборотният дилър на кокаин, който бе зрелищно задържан в Созопол след безупречна акция на локалното полицейско ръководство. По информация на Флагман.бг това е Венци Колев, в чиято квартира на ул. " Рибарска " са открити 17 пликчета с кокаин, хапчета с форма на котешка глава - екстази, марихуана и електронна везна.

Няма подозрение, че той е правил наркоразпространение. Разследващите имат солидни доказателства против Венци, които са докладвани на прокуратурата и следва да му бъде повдигнато обвиняване.

Макар и на 19 години, Венци, който по адресна регистрация е от Габрово, само че от дълго време не живеел там, бил на високо равнище в незаконната подчиненост. В Созопол през това лято бил прочут като " Царят на бЕлото ". 

Арестът му е в резултат на ограниченията, които наложи новият шеф на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в морския курорт Николай Ангелов.  Акцията продължава, чака се да има и други арестувани.

Това лято в Созопол се развихри известна столична формация, която гравитира към един от известните футболни клубове. Техни хора са внедрени като защита по нощните клубове и всекидневно могат да бъдат видяни към най-популярните заведения. Дали имат нещо общо с наркоразпространението - ще стане ясно напълно скоро.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР